Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Flytthjälp

Flytta med OT Flytt- & Lagertjänst AB – din trygga hand vid varje steg. Sedan 1966 har vi etablerat oss som en pålitlig aktör inom flytt- och lagertjänster. Vår passion för yrket och vårt engagemang för kundens tillfredsställelse skiner igenom från det första samtalet till det sista objektet som placeras i ditt nya hem eller kontor. Genom åren har vi hanterat allt från privata hushållsflyttningar till stora företagsflyttar, alltid med ett öga för detaljer och en hand som sköter dina tillhörigheter med största försiktighet.

Det är inte bara flyttningar som vi är kända för. Våra lagertjänster är speciellt utformade för att ge dig det utrymme och den säkerhet du behöver, vare sig du letar efter korttidsförvaring eller ett mer långsiktigt lageralternativ. Våra lagringsanläggningar är toppmoderna, säkra och lättillgängliga, så att dina ägodelar alltid finns inom räckhåll när du behöver dem.

När du behöver en partner som verkligen bryr sig om dina behov inom flytt och lagring, tveka inte att kontakta OT Flytt- & Lagertjänst AB. Vi är här för att förenkla processen och göra din upplevelse så bekymmersfri som möjligt.

Otto Thoresen, företagets grundare, instiftade en enkel princip: “Säg inte en sak och så blir det inte så”. Det är detta mantra som vi fortsätter att leva efter, vilket garanterar att vi alltid levererar på våra löften.

Kontakta OT Flytt- & Lagertjänst AB när du vill ha en smidig, stressfri flyttupplevelse med experterna i branschen.

Kontaktinformation

Ljuskärrsvägen 89, 133 31 Saltsjöbaden

OT Flytt- & Lagertjänst AB
Komplett flyttservice. Flytt, städning och magasinering - vi hanterar allt.

Varmt välkomna att kontakta oss!

OT Flytt © 2024. Hemsidan är skapad och underhålls av mediase.se din digitala marknadsbyrå.