Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporttjänster

OT Flytt- & Lagertjänst AB är mycket mer än bara ett flyttföretag. Sedan Otto Thoresen satte sin första fot i branschen har vi ständigt utvidgat våra tjänster. Idag är vi stolta över att kunna erbjuda en omfattande portfölj som täcker alla dina behov inom flyttning, lagring och transport.

Våra åkeritjänster sticker ut i mängden, tack vare vår tillgång till högteknologisk utrustning som kranbilar och containrar. Oavsett om du behöver flytta tunga industriella maskiner eller bara vill transportera dina möbler till ett nytt hem, har vi resurserna och expertisen att hantera uppdraget med precision. Vi förstår komplextiteten i logistikprojekt, och med vår långa historia inom branschen har vi mött och övervunnit varje utmaning som våra kunder har presenterat för oss.

Utöver detta erbjuder OT Flytt- & Lagertjänst AB kompletta lösningar för magasinering. Efter att ha transporterat dina ägodelar till vår lagringsanläggning, kan du vara trygg med att veta att de är säkert förvarade under optimala förhållanden. Och när det är dags att kasta gamla eller oönskade föremål, tar vi också hand om det åt dig.

Kort sagt, oavsett om det är flyttning, magasinering, städning, transport eller bortskaffning av föremål, OT Flytt- & Lagertjänst AB är din partner från början till slut. Med oss vid din sida, kan du förvänta dig en sömlös, stressfri upplevelse.

Kontaktinformation

Ljuskärrsvägen 89, 133 31 Saltsjöbaden

OT Flytt- & Lagertjänst AB
Komplett flyttservice. Flytt, städning och magasinering - vi hanterar allt.

Varmt välkomna att kontakta oss!

OT Flytt © 2024. Hemsidan är skapad och underhålls av mediase.se din digitala marknadsbyrå.